Membri

Processed with VSCOAna Ahmet: În prezent studentă la medicină, Anei îi place să se implice în cât mai multe activități prin care ar putea ajuta oamenii şi animalele. Este pasionată de evoluție şi o continuă dezvoltare.

codruta

Codruța Constantinescu este medic rezident pe Medicina de familie. Poate nu ai cunoscut-o inca pe Codruța, dar dacă se întâmplă să fiți în aceeași cameră, este imposibil să nu o observi. Ea o să fie fata zâmbitoare, pozitivă și cu energie molipsitoare, chiar dacă e 7 a.m. Sunt multe de spus despre Codruța, dar în mijlocul puzzle-ului este altruismul ei impresionant și dorința constantă de a face ceva frumos pentru ceilalți, fie că sunt prieteni sau străini la nevoie.

DanielaDaniela Cojocaru este absolventă a Facultății de Drept și Știinte Sociale, specializarea ”Drept” din cadrul Universității din Craiova. În anul 2015 a absolvit cursurile de master, specializarea ”Dreptul Afacerilor”. În luna septembrie 2014 a absolvit examenul de primire in profesia de avocat, in prezent fiind avocat definitiv în cadul Baroului Dolj. Daniela este pasionată de călătorii, istorie, fashion, cărți și, deasemenea, este interesată de proiectele privind protejarea mediului înconjurător.

LaurentiuLaurențiu Mihai este absolvent al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova și de curând și-a obținut titlul de doctor în management în cadrul aceleiași universități. Este asistent de cercetare în cadru INCESA, centrul de cercetare în științe aplicate al Universității din Craiova și predă management în cadrul departamentului de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Universitatea din Craiova.

422205_3565189291694_1017457892_n

Emil Mincă este absolvent a Facultății de Mecanică, specializarea Construcții Civile. Încă din 2008, a început să se implice în acțiuni de voluntariat, în special proiecte de ecologie. Își dorește să participe activ la evoluția societății, printr-o atitudine proactivă. Este pasionat de motociclism, fotbal si muzică.

Poza4 (2)

Lucian Popa este licentiat Business and Management Studies la Universitatea din Bradford. Intre 2015 si 2017 a urmat cursuri post universitare in Sustainable Business la University of Cambridge. Este economist, antreprenor și este implicat in activități de producție.

Oana Retea

Oana Retea este absolventă a Facultății de Drept, consideră că cel mai important element al societății îl reprezintă oamenii. Astfel, implicarea în activitățile care îi privesc pe aceștia contribuie în același timp la propria dezvoltare dar reprezintă și mijlocul prin care se poate realiza „schimbarea” . Este o persoană energică, atentă la detalii și mereu în căutarea unei noi provocări.

Andreea

Andreea Rujan este medic rezident pediatru, pasionată de dans, călătorii și jurnalismul narativ cu povești bine scrise. Andreea este omul oamenilor. Nu trece zi în care să nu întâlnească pe strada o mulțime de cunoscuți , fie ei copii de școală primară sau oameni de vârsta a doua care se bucură să o vadă și se opresc la vorbă.

72C7E96A-63CD-47AC-BB1D-DC84876D0FC0Tania Turlacu este absolventa a Facultatii de Drept si Stiinte Sociale din cadrul Universitatii din Craiova, specializarea “Drept”. In anul 2016 a absolvit cursurile de master, specializarea “Drept privat” si din iunie 2015 este consilier juridic in cadrul unui birou notarial. Tania este energica, adora animalele, este pasionata de calatorii, carti si filme.

oana visan

 

Precum o mare parte a echipei, Oana Vișan studiază medicina și cochetează cu voluntariatul de mai bine de câțiva ani și crede că succesul nu e unidimensional, nu se rezumă doar la cariera profesională. O serie de evenimente și oportunități de studiu, muncă și călătorie i-au lărgit orizonturile în ceea ce privește autodepășirea și acumularea de cunoștințe de la și pentru persoanele din jur.